Contes, cançons, receptes de cuina, manualitats, jocs, sortides, anècdotes.... que ens vols explicar? Comparteix les teves experiències amb la resta de pares i mares, junts tenim molt per aportar.

Es mostren els últims 5 artícles publicats, pitja a la barra lateral per veure les publicacions segons la categoria.

06 d’octubre 2008

Castell de Montsonís

Si no sabeu que fer un diumenge al matí, us proposem una petita sortida per visitar el Castell de Montsonís, al Montsec. A nosaltres ens va agradar molt el poble i el castell.
El castell es pot visitar els dissabtes per la tarda i els diumenges pel mati amb visita guiada d'una hora aproximadament.

Sobre el castell:

El Castell de Montsonís és una magnífica fortalesa integrada en la part alta del petit i tranquil poble de Montsonís, envoltat de terres fèrtils i d'unes meravelloses vistes.Hem de destacar del conjunt, la superba torre d'homenatge, el preciós finestral d'estil gòtic a la façana principal, les seves àmplies dependències senyorials: sala dels avantpassats, menjador, habitació dels Senyors, i els seus ben guardats secrets: habitació sense porta, presó, cellers, passadís, El Castell de Montsonís a més de ser pioner en obrir les seves portes al públic, és la Seu de la Fundació “Castells Culturals de Catalunya”, entitat que promou activitats en aquestes antigues fortaleses amb la finalitat de salvaguardar aquest important patrimoni arquitectònic que formen els castells catalans.

Si voleu més informació pitgeu a sobre de Castells de Lleida

Enviat per: Ruben, Mar i Carla