Contes, cançons, receptes de cuina, manualitats, jocs, sortides, anècdotes.... que ens vols explicar? Comparteix les teves experiències amb la resta de pares i mares, junts tenim molt per aportar.

Es mostren els últims 5 artícles publicats, pitja a la barra lateral per veure les publicacions segons la categoria.

09 d’octubre 2008

Magdalenes de Xocolata

Ingredients:

  • 225 grs. xocolata especial repostería.
  • 225 grs. mantega.
  • 90 grs. farina.
  • 150 grs. sucre.
  • 6 ous.
  • Mig sobre de Royal.

Preparació:

Es desfà la xocolata junt amb la mantega al bany maria, un cop desfet s’afegeix el sucre i els ous d’un en un; sense deixar de remenar; tot seguit es posa la farina i el royal, i continuem remenar fins que aconseguim una mescla ben feta.

Aboquem la mescla a les flameres que abans haurem unta amb mantega i les posem al congelador.

El dia de menjar-les, escalfem el forn a 250 graus, quan està calent es posen les magdalenes directes del congelador (si ho fem el mateix dia també) 10-15 minuts, i...

Bon Profit!!

Nota: Son més bones si no es deixen fer del tot; es a dir; quan comença ha pujat una mica la massa però encara no la veiem molt feta i observem unes petites bombolletes les traiem del forn.

Enviat per: Arnau, Ana i Sisco