Ingredients:
- 225 grs. xocolata especial repostería.
- 225 grs. mantega.
- 90 grs. farina.
- 150 grs. sucre.
- 6 ous.
- Mig sobre de Royal.
Preparació:
Es desfà la xocolata junt amb la mantega al bany maria, un cop desfet s’afegeix el sucre i els ous d’un en un; sense deixar de remenar; tot seguit es posa la farina i el royal, i continuem remenar fins que aconseguim una mescla ben feta.
Aboquem la mescla a les flameres que abans haurem unta amb mantega i les posem al congelador.
El dia de menjar-les, escalfem el forn a 250 graus, quan està calent es posen les magdalenes directes del congelador (si ho fem el mateix dia també) 10-15 minuts, i...
Bon Profit!!
Nota: Son més bones si no es deixen fer del tot; es a dir; quan comença ha pujat una mica la massa però encara no la veiem molt feta i observem unes petites bombolletes les traiem del forn.
Enviat per: Arnau, Ana i Sisco