Contes, cançons, receptes de cuina, manualitats, jocs, sortides, anècdotes.... que ens vols explicar? Comparteix les teves experiències amb la resta de pares i mares, junts tenim molt per aportar.

Es mostren els últims 5 artícles publicats, pitja a la barra lateral per veure les publicacions segons la categoria.

18 d’octubre 2008

Ninots de llana

Material:

  • Llana
  • Tissores
  • Cartolina blanca o de colors (amb una mida A4 en tindrem prou)
  • Pegament
  • Compàs o dos figures circulars de diferents mides.

Explicació

Doblegarem la cartolina per la meitat i dibuixarem dos circumferències, una de més gran i una de més petita al centre del anterior.

Retallarem per tal d’obtenir dos discos de cartolina. ajuntarem els dos discos i passarem la llana pel forat envoltant el disc, ho repetirem fins que tinguem un bon gruix de llana per tot el voltant, com més llana i posarem, més dens ens quedarà el ninot.

A continuació passarem la punta de les tisores a la part superior del disc, de manera que ens quedi entre les dos cartolines i anirem tallant la llana. Passarem un fil de llana entre els dos discos i ho lligarem ben fort, de manera que la llana no s’escapi.

Un cop ja tenim el “pom pom” de llana, sols ens quedarà posar-hi una mica d’imaginació i acabar-lo de decorar. Li podem tallar unes mans i peus amb cartolina i enganxar-los, podem fer-li barret, ulls ...etc.

Mar i Carla