Contes, cançons, receptes de cuina, manualitats, jocs, sortides, anècdotes.... que ens vols explicar? Comparteix les teves experiències amb la resta de pares i mares, junts tenim molt per aportar.

Es mostren els últims 5 artícles publicats, pitja a la barra lateral per veure les publicacions segons la categoria.

19 d’octubre 2008

Albergínia amb tomàquet i formatge

Ingredients

  • Albergínies
  • Tomàquet fregit
  • Mozzarella
  • Sal

Preparació

Tallarem les albergínies a rodanxes, de mig centímetres aproximadament. En una safata per forn, afegir-hi el tomàquet fregit, a continuació afegirem una cap d’albergínia i afegirem una miqueta de sal. Per sobre i afegirem la mozzarella ratllada i ho posarem al forn a una temperatura de 220º per dalt i baix.
Quan el formatge estigui desfet i una mica gratinat ho traurem les forn i ja ho podem repartir als plats.